A fesztivál 2013-as kampányának gerincét egy külön, a fesztivál számára íródott dalunk adta. A számban több stílust kevertünk össze, hogy megmutassuk, a Hegyalja nem csak egy rock fesztivál.

Különböző stílusok ismert és elismert előadóit hívtuk össze egy közös produkcióra. Az általunk producerált dalban közreműködött a SUBSCRIBE zenekar, Sena az Irie Maffia csapatából, Mc Columbo a BRAINS zenekar frontembere, ECKÜ és Pásztor Anna az Anna and the Barbies zenekarból. A dal szövege a Hegyalja Fesztivál esszenciáját fogalmazta meg, a képi világ pedig a kampány vizuális világának alapját adta.

A klip hamar egymilliós nézettségig kúszott a YouTube-on illetve hetekig vezette a Petőfi Rádió slágerlistáját. Így nem csak hihetetlenül hatékony kampány elem volt több csatornán, de a résztvevő zenekarok tagjai közül sokaknak a legsikeresebb daluk volt. A kisfilm rendezését is magunkra vállaltuk, a képi világ megalkotására pedig Dobos Tamást kértük fel, akivel nagyon szeretünk együtt dolgozni.

„Kellenek olyan projektek, amik olyan fazonokat összehoznak, akik az életben soha nem találkoznának egymással, a végeredmény pedig egy tök vagány dal lett." - mondta ECKÜ a dalról a Lángoló Gitároknak. Egyetértünk. Nekünk nagy élmény volt, imádtuk csinálni. Köszönjük mindenkinek, aki részt vett benne!!

Résztvevők:

SUBSCRIBE, Sena, Pásztor Anna, Columbo, ECKÜ, Dobos Tamás

Vissza a főoldalra