A FoxPost fő üzenete, hogy a szolgáltatásuk szabadságot és lehetőséget ad az embereknek, hogy a saját ritmusunkban éljenek. Ez annyira benne van a márka DNS-ében, hogy az új image kampányuk fejlesztése során teljes szabadságot adtak nekünk arra, hogy olyan hangulatot adjunk teremtsünk, amilyet szeretnénk.

Lehetőség Mindenhol – Soós Berci

Öt perszónát hoztunk létre, melyeken keresztül átfogóan be tudtuk mutatni a márka komplex személyiségét, célját és persze a szolgáltatás előnyeit a különböző célcsoportok számára.  Ehhez kerestünk öt érdekes karaktert, akik valóban használják a szolgáltatást, az ő gondolataikra helyeztük a hangsúlyt. Fontos volt, hogy olyan üzenetük legyen, ami túlmutat a márkán és önmagában is megállja a helyét.

Lehetőség Mindenhol – Kertész Violetta

A FoxPost lényege, hogy nem kell hozzá alkalmazkodni. A felhasználót helyezi az
előtérbe, míg ő diszkréten a háttérben marad. Mi is ezt tettük a kreatívok fejlesztése során: az embert helyeztük központba és a márkát a hétköznapjaik természetes részeként ábrázoltuk, ahogy ez a valóságban is van.

Lehetőség Mindenhol – Szendrői Csabi

Nem írtunk szöveget. Interjúkat készítettünk a szereplőkkel és a végleges copyt a beszélgetések anyagából raktuk össze (kivéve Csabinál). Ez rizikós vállalkozás volt, de csak így lehettek a filmjeink  őszinték és hitelesek.

Lehetőség Mindenhol – Trunk Tomi

A jeleneteket együtt dolgoztuk ki a szereplőkkel. Minden helyszín és cselekmény a főhősök életéből való, az ő hétköznapjaikat írja le. A filmeket Temesi Ádám rendező/operatőr barátunk apró hangulatokból építette fel.

A kampány arcai között van Kertész Violetta – a Lovebug Vintage Shop tulajdonosa, Forgács-Fábián Sára – az Amigos a gyerekekért megálmodója, Soós Bertalan – street fotós, Szendrői Csaba – szövegíró, az Elefánt zenekar frontembere és Trunk Tamás alias Dablty –újgenerációs-márka tanácsadó, élsportoló és a magyar sneaker világ ismert arca.

Nagyon köszönjük a stábnak és a szereplőknek ezt az elképesztően jó hangulatú 6 napot!

Vissza a főoldalra