Több mint 90 éve a gyermekkor egyik ikonikus jelképe, ami ugyanazt jelenti a szüleinknek, mint nekünk – nem volt egy egyszerű project, de nagy megtiszteltetés volt a Boci márkán dolgozni.

A Boci meghívásos tendert írt ki a teljes csokoládé portfólió csomagolásainak felfrissítésére és fiatalítására, amit az ABSTRCT nyert meg.  

A feladatunk az volt, hogy modernizáljuk a Boci csomagolásokat úgy, hogy hűek maradunk a márka hagyományaihoz és nem változtatunk a logón. Mint ilyenkor mindig, kutatással kezdtük a munkát, hogy mélyebben megértsük a márkát, annak múltját és esszenciját. Ekkor döbbentünk rá, hogy az idők során, lekopott a csomagolásokról a boci fej – az első, amiben megegyeztünk, hogy ennek vissza kell kerülnie. Szerencsére a Boci marketing csapata is egyetértett velünk abban, hogy a bocinak a Bocin a helye – így azóta már a logó részét képezi.

Mivel a feladat nagyon inspiráló volt, sok design vonalat vittünk a Nestlé-be. Végül az a csomagolás, ami későbba polcokra került – és, amit itt is láthattok –, két irány összegyúrásából jött létre.

Miután a végleges layout-ot jóváhagyták, mindegyik ízvariációhoz elkészítettük a csoki kockák 3Ds látványát, megalkottuk a kompozíciókat, amihez a csokik kaptak kedves szavakat is, hogy ne csak a látvány beszéljen önmagáért.

Vissza a főoldalra